SURSE - Iohannis și Dăncilă mută liniile frontului: șeful de campanie al PNL vine cu informații din tabăra PSD

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 18-11-2019 15:17
Actualizat: 18-11-2019 22:25

Liberalii s-au reunit în Biroul Executiv pentru a pune la cale mutările din ultima săptămână de campanie. Șeful campaniei PNL, Dan Motreanu, le-a explicat liberalilor ce informații are din tabăra PSD și ce măsuri trebuie luate pentru a contrabalansa.

Citește și: Sondaj PNL: Klaus Iohannis are probleme în a convinge votanţii candidaţilor care nu au intrat în turul II (surse)

Conform surselor noastre, în ședința PNL, Dan Motreanu le-a explicat liberalilor că Viorica Dăncilă se va axa pe zona Moldovei în ultima săptămână de campanie, iar cei de la PSD au ca obiectiv să mai câștige 5 județe față de primul tur.

Astfel, Klaus Iohannis va merge și el în Moldova, în ultima săptămână, pentru a contrabalansa și va efectua vizite la Bacău și Piatra Neamț.

Dan Motreanu le-a atras atenția liberalilor că PSD va forța în Transilvania, acolo unde vor încerca să câștige 2-3 județe. Șeful de campanie a cerut mobilizare totală, pentru că Transilvania este un fief pentru Klaus Iohannis și orice înfrângere va atârna greu.