Caz revoltător la Vâlcea: Doi polițiști au ajuns din misiune direct la spital, bătuți și fără arme

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 20-11-2019 11:30
Actualizat: 20-11-2019 11:37

Doi poliţişti care urmăreau doi suspecţi au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost deposedaţi de armele din dotare şi bătuţi de rudele suspecţilor. Înainte de a rămâne fără pistoale, poliţiştii au tras 12 focuri de armă, potrivit adevarul.ro.

Incident grav într-un sat din judeţul Vâlcea. Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost agresaţi de rudele suspecţilor, care i-au deposedat pe agenţi de armele din dotare. Totul s-a petrecut în satul Călina, comuna Prundeni, din Vâlcea. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi poliţişti au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau două persoane de etnie romă cunoscute în zonă ca persoane cu antecedente penale. Pentru a-i opri pe suspecţi, poliţiştii au tras 12 focuri de armă, fără a fi nimeni rănit.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

La un moment dat, maşina în care erau cei doi suspecţi a oprit în faţa casei în care aceştia locuiesc. Din casă au ieşit rudele celor doi care i-au agresat pe cei doi poliţişti, lăsându-i fără pistoale şi fără muniţie. În urma agresiunilor la care au fost supuşi, poliţiştii au suferit traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă, fiind transportaţi la spital. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a confirmat incidentul, dar nu a putut oferi mai multe detalii.