Liberalii se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă, după ce a refuzat să răspundă la o întrebare în limba engleză

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 20-11-2019 20:46

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă, după ce prezidențiabilul PSD a refuzat să răspundă la o întrebare adresată în limba engleză. Gorghiu susține că Dăncilă nu-și cunoaște limitele și se întreabă cum ar putea reprezenta România în relația cu alți oficiali, dacă nu vorbește o limbă de largă circulație internațională.

Citește și: VIDEO Momentul serii la 'dezbaterea' lui Klaus Iohannis: Un spectator i-a făcut de ruşine pe jurnaliştii invitaţi

”Așa arată un om care nu își știe limitele și totuși vrea să fie șef al statului! Pentru Viorica Dăncilă e o rușine să vorbești într-o limbă de circulație internațională.

Potrivit Constituției, președintele României reprezintă statul român. Această reprezentare se manifestă oriunde în lume și presupune, printre altele, dialogul cu șefii altor state.

Cum ar putea vreodată Viorica Dăncilă să apere interesele României pe plan extern, în condițiile în care nici măcar nu poate răspunde la o întrebare în limba engleză?!”, scrie Alina Gorghiu.