Băsescu, despre viitorul politic al lui Dăncilă în caz că va pierde alegerile - ironii la adresa liderilor PSD: 'Sunt vai mama lor! Femeia e peste ei toți'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 21-11-2019 09:30
Actualizat: 21-11-2019 17:44

Fostul președinte Traian Băsescu a spus la România Tv, întrebat dacă Viorica Dăncilă mai are un viitor politic în situaţia în care va pierde alegerile prezidențiale, că liderii PSD trebuie să se uite la câte procente au făcut la europarlamentare și cât va scoate Dăncilă la prezidențiale înainte de a lua o hotărâre.

Vești PROASTE de la meteorologi - Vremea se schimbă radical: Ploi, ninsori și vânt puternic

”Eu cred că liderii PSD trebuie să se uite la câte procente au făcut la europarlamentare, pentru că a fost tot listă naţională şi să se uite câte procente va face doamna Dăncilă duminică şi pe urmă să fugă repede acasă să se uite oglindă, să vadă ce au făcut ei, ce a făcut femeia asta. (...) Ce să-i spună lui Dăncilă? 'Noi am scos 20 la sută, dar tu, pentru că ai ajuns la 40, te radem!' (...) Acum, se pare că vârful de calitate politică în PSD este Viorica Dăncilă, că ceilalţi sunt vai mama lor. Daţi-mi al doilea lider după Dăncilă!”, a spus Băsescu.