Jesus Suso, fotbalist la AC Milan, și politicianul Matteo Salvini s-au contrat pe un site de socializare, odată cu un mesaj postat de clubul italian

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 21-11-2019 17:38

Jesus Suso, fotbalist la AC Milan, și Matteo Salvini, fost ministru de interne şi vicepremier al guvernului în Italia, s-au contrat pe site-urile de socializare recent, odată cu un mesaj postat de clubul italian, anunță MEDIAFAX.

Citește și: DNA reacţionează în forță: Informațiile sunt false

Pagina oficială a lui AC Milan i-a transmis un mesaj de ”la mulți ani” mijlocașului, pentru împlinirea vârstei de 26 de ani, iar Salvini a comentat în postare. ”La mulţi ani, sper ca Moş Crăciun să-ţi aducă mai multă viteză, ambiţie şi dorinţă de a juca. ” , a sunat mesajul liderului partidului Lega Nord. Jesus Suso nu a așteptat mult și i-a răspuns acestuia:

”Mulţumesc Salvini. Sper ca Moş Crăciun să-şi aducă mai multă viteză, ambiţie şi dorinţă de a conduce mult, mult mai bine o ţară pe care o îndrăgesc.”.

Citește și: Dezvăluiri din raportul Jandarmeriei, desecretizat de ministrul Marcel Vela: Ce i-a panicat pe jandarmi la 10 august

Matteo Salvini este cunoscut ca fiind un mare fan al echipei AC Milan. A fost surprins de multe ori pe stadionul din Milano. Prin mesaj, a vrut să își exprime nemulțimirea față de sezonul slab pe care îl fac favoriții săi. După 12 etape, AC Milan se clasează pe locul 14 în Serie A, cu 13 puncte, la nouă lungimi de ultima poziție care la finalul sezonului duce în cupele europene.