Joycelyn Savage denunță relația abuzivă pe care a avut-o cu R. Kelly, acuzat de abuzuri sexuale

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 24-11-2019 16:44

Joycelyn Savage, una dintre tinerele care au apărut la televiziunea americană pentru a-i lua apărarea lui R. Kelly, acuzat de abuzuri sexuale, îl descrie acum pe cântăreţ drept un bărbat "autoritar", potrivit news.ro.

Femeia în vârstă de 24 de ani descrie o relaţie abuzivă în mesajul publicat pe site-ul Patreon, citat de Variety.

Joycelyn Savage a apărut în compania unei alte femei care este partenera cântăreţului, Azriel Clary (22 de ani), într-un interviu pentru CBS anul trecut. Amândouă au asigurat-o pe jurnalistă de dragostea lor pentru starul în vârstă de 52 de ani, negând acuzaţiile potrivit cărora el le-ar fi folosit pe femele cu care a avut o relaţie drept sclave sexuale.

În acest nou mesaj, Joycelyn Savage povesteşte că l-a întâlnit pe cântăreţ în 2015, pe când avea 48 de ani, în timpul unui concert.

Klaus Iohannis, ANUNȚ FULGER după ce a descins la sediul PNL

"Robert mă privea întotdeauna într-o manieră sexuală la primele întâlniri. Îmi spunea: Baby, vei deveni următoarea Aaliyah", referindu-se la cântăreaţa cu care ar fi avut o legătură pe când era minoră.

Savage povesteşte că s-a îndrăgostit de el, după care comportamentul lui s-a schimbat. Potrivit aluziilor sale, el îi cerea să-l numească "maestru" sau "tătic". "Lucrurile au început să se înrăutăţească. Ridica vocea dacă nu-l strigam aşa. Dacă Robert mă striga, trebuia să-i răspund "Da, tăticule" sau "Te rog, tăticule", era atât de autoritar".

Potrivit Variety, avocatul lui R.Kelly îi ia apărarea clientului său într-un comunicat: "Jocelyn încearcă acum să câştige bani exploatând relaţia sa amoroasă cu Robert şi este regretabil". El spune că sunt "minciuni" inventate pentru "beneficiul personal".