Cel mai înalt bloc de locuințe din România. Imobilul, aflat în Cluj, are 31 de etaje

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 24-11-2019 19:33

Pentru că orașul nu mai are loc pe orizontală, clujenii s-au orientat către verticală. La Cluj-Napoca s-a construit cea mai înaltă clădire de locuințe din România. Blocul are 31 de etaje și peste 180 de apartamente. Clujul a devenit în ultimii ani un centru important pentru dezvoltatorii din toate domeniile, iar atunci când vine vorba de imobiliare, investitorii propun proiecte tot mai îndrăznețe, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Imobilul are 25 de etaje pentru apartamente și 6 de parcare. Unicitatea acestei clădiri este dată și de arhitectura inedită, dar mai ales de priveliștea deosebită.

Printre dotările blocului amintesc de liftul panoramic, care urcă până la etajul 26, oferind o priveliște și o exclusivitate asupra orașului și asupra spațiilor verzi

Conform specialiștilor în domeniu, construirea unei astfel de clădiri care atinge aproape 100 m înălțime, impune niște reguli stricte de siguranță.