Mutare SURPRIZĂ: liderul PSD Timiș îi FELICITĂ pe câștigătorii alegerilor. Călin Dobra cere RECONSTRUCȚIE în PSD

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 25-11-2019 15:40
Actualizat: 25-11-2019 16:11

Reacție de bun-simț din PSD. Președintele PSD Timiș și al CJ Timiș, Călin Dobra, felicită PNL pentru câștigarea alegerilor și atenționează că PSD trebuie să învețe din înfrângerea suferită și să se reformeze.  În Timiș, Dăncilă a obținut un scor infim, de circa 23%.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

”Vreau să mulţumesc tuturor celor care, ieri, au fost la vot şi totodată îi felicit pe cei care au câştigat competiţia electorală! Viaţa merge mai departe, însă, trebuie să fim conştienţi că, atât victoria cât şi înfrângerea responsabilizează ambele părţi. Cei care au câştigat sunt datori să ofere ţării o conducere corectă care să ofere dezvoltare, siguranţă şi bunăstare. Iar noi, cei care am pierdut ieri alegerile prezidenţiale, trebuie să înţelegem că avem nevoie de o reconstrucţie internă prin care să redevenim o nouă forţă, oferind o alternativă solidă clasei politice, pentru ca democraţia să nu dispară. Totuşi, nu îmi pierd optimismul în ceea ce priveşte viitorul nostru, al românilor şi al României, asta mai ales pentru că am încredere în raţiunea acestui popor”, a scris Dobra.

Biroul Electoral Judeţean Timiş a publicat luni rezultatele finale în urma voturilor de la alegerile prezidenţiale, astfel Klaus Iohannis a obţinut 76,32 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 23,68 la sută.