Doina Gradea, chemată la Parlament pentru a explica `abaterile` și `abuzul` din TVR

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 26-11-2019 15:58

Doina Gradea, preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune va fi audiată miercuri în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă de la Camera Deputaților, din Parlamentul României, pentru a explica ”abaterile” și ”abuzul”, arată autoritatea legiuitoare.

Deputații se pregătesc pentru ”audierea doamnei Doina Gradea, Preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune, în legătură cu abaterile constatate şi consemnate în Raportul de audit financiar, nr. C/6236/26.07.2019, al Curţii de Conturi a României, asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat pe anul 2018 la Societatea Română de Televiziune precum şi cu privire la decizia, în primă instanţă, a Tribunalului Bucureşti, care a catalogat drept abuzivă rezilierea contractului cu echipa emisiunii «Starea Naţiei» de către conducerea TVR”, notează documentul dat publicității.

Doina Gradea a confirmat prezența la audieri, la ora 13.00, anunțând că va fi însoțită de Liliana Potecă, director al Departamentului Economic și de Roxana Ionescu, director al Departamentului Juridic din TVR.