Antrenorul Graham Potter și-a prelungit contractul cu clubul englez Brighton & Hove Albion până în 2025

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 26-11-2019 18:54

Clubul englez Brighton & Hove Albion a anunțat, marți, prelungirea contractului antrenorului Graham Potter (44 de ani), "după startul impresionant de mandat", anunță MEDIAFAX.

Atât Graham Potter, cât și staff-ul său tehnic, format din Billy Reid, Bjorn Hamberg și Kyle Macaulay, au acceptat prelungirea înțelegerii până în 2025.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Potter a sosit la Brighton & Hove Albion la începutul sezonului actual, iar înțelegerea inițială se întindea până în 2023. După 13 meciuri disputate în Premier League, echipa a acumulat 15 puncte, clasându-se pe locul 12, fapt care a determinat conducerea să prelungească contractul tehnicianului englez.

"Suntem foarte mulțumiți de începutul lui Graham și sunt bucuros că el și staff-ul său au acceptat noi contracte. Împreună cu staff-ul său, Graham a continuat progresul din ultimii ani, aducând un stil nou de joc, care este pe placul jucătorilor și al fanilor", a declarat Tony Bloom, președintele lui Brighton & Hove Albion.

De asemenea, Potter spune că a rămas impresionat de modul în care a fost primit și de condițiile care îi sunt oferite: "Am fost întâmpinat extraordinar de toată lumea din club- staff, jucători, suporteri- așa că mi-a fost ușor să mă acomodez. Infrastructura, ajutorul primit și toate aceste chestiuni sunt de clasă mondială aici", a spus Potter.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

Înainte de a semna cu Brighton & Hove Albion, Graham Potter a mai pregătit formațiile Ostersunds FK și Swansea.

La Brighton & Hove Alvion este legitimat mijlocașul român Tudor Băluță, care nu a apucat să debuteze în Premier League până în prezent. De asemenea, un alt fotbalist român de la echipa lui Potter este Florin Andone, împrumutat la Galatasaray până la finalul sezonului.