SURSE 3 episoade delicate în CEX PSD cu Eugen Teodorovici, Liviu-Tit Brăiloiu și Carmen Dan

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 27-11-2019 15:27
Actualizat: 27-11-2019 18:24

Fostul președinte executiv PSD Eugen Teodorovici, fostul lider PSD Diaspora și fostul vicepreședinte PSD Carmen Dan au oferit momente tensionate în ședința CEX la finalul căreia Viorica Dăncilă și-a dat demisia din fruntea partidului, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Deputatul Liviu-Tit Brăiloiu, lider PSD Diaspora, s-a declarat șocat de imaginea partidului în străinătate. „În Diaspora ne urăsc toți. Pur și simplu ne urăsc”, le-a zis el colegilor din CEX.

Președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, s-a erijat într-un social-democrat care, spre deosebire de clasicii lideri județeni care au ajuns în top urmând calea administrației publice locale, el are o viziune europeană și vede și dincolo de granițele unui județ. Teodorovici a zis că pentru o reformă e nevoie de oameni capabili să facă asta. „Hai să ne punem CV-urile pe masă”, le-a spus el colegilor din PSD.

Vicepreședintele PSD Carmen Dan s-a răzbunat pe Viorica Dăncilă pentru că a dat-o afară de la Interne. „A fost o poliță personală pe care a vrut să i-o plătească lui Dăncilă. A zis că voturile pe care Dăncilă le-a luat în Teleorman au fost de fapt pentru Liviu Dragnea, nu pentru ea”, au relatat surse.