Bunicul Luizei promite SHOW la Palatul Cotroceni: Să-l întrebăm pe președinte cu ce drept a fost repus Popescu în drepturi

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 28-11-2019 15:56

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de mai bine de 8 luni, a spus, joi, că vrea să-l întrebe pe președintele Klaus Iohannis cu ce drept a fost repus procurorul Cristian Popescu în drepturi.

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a spus că vineri vrea să îl întrebe pe președintele Iohannis, la întâlnirea programată la Palatul Controceni, cum a fost posibil să fie repus în drepturi procurorul Cristian Popescu, cel care nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra Măceșeanu a sunat la 112 și a cerut ajutor, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Bărbatul arestat pentru VIOLAREA Luizei a recunoscut totul în fața anchetatorilor

„Vreau să-l întrebăm pe domnul președinte cu ce drept acel CSM l-a repus în drepturi pe acel Popescu, când el stătea ca un câine pe lângă... și acea fată era schingiuită, cerea ajutor. Vrem să știm cine a îndrăznit, care a fost nesimțitul, că am tot dreptul să fac nesimțit pe acel judecător sau acea judecătoare care l-a repus în drepturi pe acel nemernic de Popescu. Popescu e la fel de vinovat ca Dincă. Exact la fel. Face parte din complicii lui Dincă. Și nu numai Popescu. Și comandantul Poliției, și Alexe, Pistol... sunt foarte mulți. Aici e o încrengătură. Aici, dacă stai și te uiți, înțelegi. Au soția la poliție, soțul la procuratură, ș.a.m.d. La cin’ să mergi să-ți facă dreptate? Nu se poate așa ceva. Trebuie luate măsuri drastice. Poliția din Caracal trebuie terminată. Trebuie să se ia măsuri”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, aflata astăzi la Caracal, în fața casei lui Gheorghe Dincă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal și nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, se poate întoarce la parchet, în urma deciziei de miercuri a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidențial.