Astra Giurgiu a învins Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa 18 din Liga 1

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 29-11-2019 19:59

Astra Giurgiu s-a impus, vineri, cu scorul de 1-0, în fața lui Gaz Metan Mediaș, în etapa 18 din Liga 1, potrivit Mediafax.

Gaz Metan Mediaș a ratat șansa de a deschide scorul, în minutul 19 al partidei, atunci când Marius Constantin nu a reușit să transforme o lovitură de la 11 metri, primită după ce Gabriel Tamaș l-a faultat în careu pe Olaru. Constantin a încercat să impresioneze printr-o scăriță, însă balonul a lovit bara transversală. Astra Giurgiu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 26, prin Denis Alibec, care a scăpat singur spre poartă, după pasa oferită de Constantin Budescu. Alibec l-a învins pe portarul Pleșca și a transformat scorul în 1-0 în favoarea giurgiuvenilor.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu

Echipele utilizate:

Astra Giurgiu: Lazăr – Graovac, Tamaș, Dima – Răduț, Simion, Crepulja, Gheorghe (Enache 57), Radunovic – Budescu (Tounkara 88), Alibec (Biceanu 80)

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Pleașcă (Drăghici 79), Larie, Constantin, Velisar – Droppa (Roșu 58), Fofana – Dumitru, Fernandes (Chamed 69), Olaru – Buș

În urma acestei victorii, Astra Giurgiu a urcat pe locul 2, cu un total de 34 de puncte. Gaz Metan Mediaș se află pe locul 5, cu 27 de puncte.