Ludovic Orban, despre 'cadoul' primit de la PSD: 'Nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri' (VIDEO)

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 02-12-2019 21:06

Premierul Ludovic Orban s-a arătat circumspect după ce pe ordinea de zi a Camerei Deputaților au fost introduse mai multe proiecte ale PNL, printre care abrogarea pensiilor speciale. ”Nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri”, a spus el, potrivit Mediafax.

”A fost foarte interesant că au fost introduse proiectele PNL. Mi-e greu să înțeleg. Nu am avut nicio discuție cu ei. O vorbă străveche, după Troia, spune să nu ai încredere nici când îți fac daruri. Același lucru îl spun și eu: nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri, adică pune pe ordinea de zi proiecte de lege ale PNL”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că așteaptă să vadă cum votează PSD.

”Oricum, dacă nu trece legea PNL privind recursul compensatoriu - aici e posibil să fie și o reacție la presiunea pusă prin anunțul privind asumarea răspunderii - atunci se va regăsi în textul pentru care ne asumăm răspunderea”, a adăugat premierul.

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.