Fostul jucător spaniol David Ferrer: 'Nadal este incredibil, a terminat anul pe primul loc și joacă un tenis uimitor'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-12-2019 19:27

Fostul tenismen spaniol David Ferrer a oferit recent un interviu pentru Sky Sport, în cadrul căruia a vorbit, în special, depre liderul clasamentului ATP, Rafael Nadal. Ferrer a rămas impresionat de evoluția conaționalului său din acest sezon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

Plusează și spune că 2020 ”a fost cel mai bun sezon din cariera lui”. Rafael Nadal a terminat sezonul cu o evoluție spectaculoasă la Cupa Davis. A adus Spaniei marele trofeu, reușind să-și câștige toate meciurile din cadrul turneului. ”Rafa este incredibil, a terminat anul pe primul loc, joacă un tenis uimitor și a câștigat toate meciurile de la Cupa Davis.

Este poate cel mai bun sezon al său, din câte am văzut. Oamenii trebuie să se bucure de jocul lui Rafa în următorii ani, pentru că va fi dificil să vedem pe cineva similar din nou. Sunt foarte fericit să-i pot vedea pe el, Roger și Novak încă jucând la un nivel atât de înalt. În 2020 sunt sigur că jucătorii din noua generație vor avea șansa de a câștiga un Grand Slam, pentru că Tsitsipas a câstigat recent Turneul Campionilor, iar această competiție e ca un Grand Slam. Dar e cert ca Nadal, Djokovic și Federer au încă motivația să iasă pe teren și să câștige Grand Slam-uri.” , a spus David Ferrer pentru Sky Sports.

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

Sezonul 2020 a fost unul de grație pentru Rafael Nadal. Și-a trecut în cont 4 trofee (US Open, ATP Masters 1000 Canada, Roland Garros și ATP Masters 100 Roma), dar e departe de cel mai bun an al turneelor câștigate. În 2005 și-a trecut în palmares 11 titluri.