Sora lui Cristiano Ronaldo nu cunoaște fair-play-ul: Ce mesaj i-a transmis Kátia Aveiro lui Virgil van Dijk

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 03-12-2019 13:24

Liliana Cátia dos Santos Aveiro, cunoscută drept Kátia Aveiro, sora fotbalistului Cristiano Ronaldo, i-a transmis un mesaj dur și plin de ironii fundașului echipei Liverpool, Virgil van Dijk, luni seara, după decernarea Balonului de Aur, potrivit Mediafax.

Cristiano Ronaldo, care a încheiat pe locul al treilea în clasamentul pentru Balonul de Aur, a preferat să nu vină la gala de la Paris, mergând la un alt eveniment, în Italia, unde a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului din Serie A.

Virgil van Dijk, cel care a obținut locul secund, în spatele câștigătorului Lionel Messi, a fost întrebat de televiziunea olandeză RTL7, înaintea decernării trofeului, dacă absența lui Ronaldo de la eveniment reprezintă un rival mai puțin pentru el în lupta pentru trofeu, acesta răspunzând: "A fost un rival?".

Răspunsul olandezului a nemulțumit-o foarte tare pe sora lui Cristiano Ronaldo, care a postat un mesaj amplu pe contul său de Instagram, enumerând realizările fratelui său și semnalând lipsa de respect a lui Virgil van Dijk.

"Cred că unii oameni sunt foarte frustrați, departe de realitate. Ce rușine! Era foarte bine cunoscut că Ronaldo nu va câștiga premiul din seara asta, deși a câștigat trofee colective importante. Dar asta este o altă discuție, iar fotbalul ne va arăta adevărul.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

Acum, dragă Virgil, acolo unde joci tu (n.r. - Premier League), Cristiano Ronaldo a fost deja și a jucat de sute de ori. Vezi tu, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a câștigat de trei ori titlul în țara în care tu joci de atâția ani și nu ai reușit să pui mâna pe ceva. Cristiano Ronaldo a fost chiar cel mai bun jucător și cel mai bun marcator acolo, Virgil. Era chiar mai tânăr decât tine.

Apoi, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a mers și în alte locuri, unde a ajuns cel mai mare jucător din istoria clubului. Real Madrid îți spune ceva, Virgil? Poate că da, pentru că acel club, cu Cristiano în echipă, te-a învins într-o finală de Liga Campionilor (n.r. - 2018: Real Madrid-Liverpool, scor 3-1). Trofeu pe care Ronaldo îl are deja de cinci ori, Virgil.

Ronaldo și colegii săi v-au spart "portocala" într-o finală (n.r. - finala Ligii Națiunilor 2018, Portugalia - Olanda 1-0). A fost greu, Virgil? Ce păcat! Și, dragă Virgil, într-una dintre cele mai slabe perioade din cariera sa, Cristiano Ronaldo a câștigat mai multe trofe decât tine. Superb, nu? (...)", a scris Katia Aveiro.

Virgil van Dijk (28 de ani) a fost transferat de Liverpool, în 2018, de la Southampton, pentru aproximativ 75 de milioane de lire sterline. În 2019, olandezul a câștigat Liga Campionilor și Supercupa Europei alături de englezi. Fundașul mai are în palmares trei titluri de campion cu Celtic.