Marcel Ciolacu o acuză pe Viorica Dăncilă că a încălcat statutul când i-a dat funcție lui Codrin Ștefănescu: Nu mai este secretar general adjunct

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 05-12-2019 02:30
Actualizat: 05-12-2019 00:10

Marcel Ciolacu a anunțat că nu este membru al Biroului permanent și nici secretar general adjunct al partidului Codrin Ștefănescu. Liderul interimar al PSD a precizat că oricum acesta obținuse funcția printr-un „artificiu” nestatutar, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

„Oricum a obținut-o pe un artificiu care nu era statutar. Nu este membru al Biroului permanent și nu e secretar general adjunct”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD de miercuri.

Înaintea alegerilor prezidențiale, într-un CEx al PSD Codrin Ștefănescu ar fi fost numit din nou secretar general adjunct al PSD.

După ce partidul a pierdut scrutinul pentru un mandat la Cotroceni, Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia formațiunii, iar conducerea interimară a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

Secretarul general interimar al PSD este Paul Stănescu. PSD va avea un Congres ordinar pentru alegeri interne pe 29 februarie.