Tenismena Paula Badosa a suferit de depresie din cauza presiunii mediatice: Lumea o compara cu Sharapova

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 06-12-2019 19:44

Jucătoarea de tenis Paula Badosa, în vârstă de 22 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă lunile trecute, din cauza presiunii mediatice. Jucătoarea aflată pe locul 98 WTA a fost remarcată de specialiști și s-a mers atât de departe încât a fost comparată cu marea campioană Maria Sharapova, scrie Mediafax.

Acest lucru nu i-a făcut bine. În loc să o motiveze, totul s-a transformat într-un motiv de depresie. Episodul a fost recunoscut de antrenorul Paulei Badosa, Javi Budo. ”Toată lumea spunea ca Paula va deveni Sharapova a Spaniei, iar acest lucru a fost teribil deoarece s-a confruntat cu o presiune teribilă. A venit la mine și mi-a spus că tenisul nu o mai face fericită.

Citește și: Naționala României se califică la turneele preolimpice dacă termină în top 7 Mondialul de handbal

Nici nu mai dorea să se gândească la cariera ei. Plângea ore în șir și îi era teamă de viitor. A fost o depresie adevărată, în care a fost introdusă de alți oameni. Acum totul s-a schimbat, este mai bine”. a spus Javi Budo, antrenorul Paulei Badosa, într-un interviu acordat pentru gotennis.ru.

Paula Badosa a încheiat sezonul WTA pe locul 98, dar în acest an a bifat și cea mai pună clasare din întreaga carieră, poziția 86. În clasamentul de dublu se află în afara locurilor 400, pe 475.