Guti, fostul jucător de la Real Madrid, cere presei să îi fie folosit numele complet

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 07-12-2019 10:09

José María Gutiérrez (43 de ani), fostul fotbalist de la Real Madrid, cunoscut de-a lungul întregii sale cariere de jucător drept Guti, a solicitat presei din Spania să îi fie folosit numele complet atunci când i se adresează la conferințele de presă, scrie Mediafax.

În prezent antrenor al formației Almeria, din liga a doua spaniolă, José María Gutiérrez spune că s-a săturat să fie numit "Guti".

"Doar un lucru, vă rog. Aș prefera să mă numiți José María Gutiérrez, nu Guti, pentru că oriunde merg aud , iar numele meu este José María Gutiérrez, nu Guti, în regulă?", a declarat antrenorul, vineri, potrivit As.

În perioada 1996-2010, petrecută la Real Madrid, mijlocașul a avut diverse nume pe tricou, precum Gutiérrez, J.M.Guti, Guti.H sau Guti. HAZ.

Citește și: Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin

După conferința de presă de vineri, el și-a schimbat și numele de pe contul oficial de Twitter, înlocuind "GUTI" cu "JOSE MARIA GUTIERREZ".

José María Gutiérrez a fost un produs al academiei lui Real Madrid, club la care s-a format și a evoluat în cea mai mare parte a carierei. Mijlocașul a câștigat numeroase trofee, precum trei Ligi ale Campionilor, Supercupa Europei sau cinci titluri de campion în Spania.

În prezent, fostul jucător este antrenor principal la Almeria. El a preluat postul la 5 noiembrie, obținând, până în prezent, două remize și două victorii.