Jurgen Klopp, enervat de translator, înaintea meciului decisiv Salzburg-Liverpool: 'Ar trebui să asculți bine, altfel aș putea să fac eu acest lucru'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 10-12-2019 17:14

Grupa E nu își cunoaște, până la acest moment, nici măcar o echipă care va ajunge în optimile Ligii Campionilor. Din această grupă fac parte cluburile: Liverpool, Napoli, Salzburg și Genk, anunță MEDIAFAX.

La conferință de presă susținută înaintea meciului care va decide calificarea, tehnicianul "Campioanei Europei", Jurgen Klopp, s-a supărat pe translator, pe care l-a acuzat că a interpretat greșit ceea ce a vrut să spună jucătorul său, Henderson.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Redăm mai jos cum a decurs o parte din conferința de presă:

"Translator (n.red. - a tradus ce a spus Henderson): Știm că putem fi eliminați în următoarea etapă, dar nu simțim presiunea. Mergem relaxați la acest meci. Avem experiență și destul de multă încredere.

Jurgen Klopp (n.red. - l-a întrerupt pe translator): Este o prostie când un translator se așează lângă un antrenor, care vorbește germana. Întrebarea era dacă trofeul Ligii Campionilor, câștigat anul trecut, ne-ar putea ajuta. În alte situații, similare cu acestea, am răspuns, iar el (n.red. - Henderson) nu spune că mergem relaxați la meci, ci că suntem conștienți de provocarea pe care o vom avea în fața adversarului nostru (n.red. - FC Salzburg). Ar trebui să asculți bine, altfel aș putea să fac eu acest lucru (n.red. - să traducă), nu este atât de dificil".

La final, tehnicianul neamț a încercat să își explice atitudinea "războinică": "Acum am spirit competitiv".

Liverpool va juca marți, 10 decembrie, de la ora 19:55, pe terenul celor de la FC Salzburg, în ultima etapă din grupa E a Ligii Campionilor. Al doilea meci al grupei va fi de la aceeași oră, între Napoli și Genk.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

Clasament Grupa E:

1. Liverpool - 10 puncte

2. Napoli - 9 puncte

3. Salzburg - 7 puncte

4. Genk - un punct