Vlad Voiculescu, ATAC la Gabriela Firea: 'Preţul Spitalului Metropolitan a crescut de la 400 de milioane la un miliard de euro, în doar două zile'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 13-12-2019 20:04
Actualizat: 13-12-2019 21:28

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Capitalei, a scris, vineri seară, pe Facebook, că preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, în doar două zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro. ”Cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă”, a scris Vlad Voiculescu, anunță news.ro.

”Minunea de la Voluntari: preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare - de la 400 de milioane la un miliard de euro - în doar două zile. Acum câteva minute cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă. Incompetenţă crasă. Furăciunile probabil urmează... dacă doamna primar ar rămâne în funcţie, ceea ce nu va fi cazul”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Aceasta le-a transmis consilierilor generali să solicite primarului general publicarea întregii documentaţii de proiect înainte să aprobe orice.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

”Avem în faţă cel mai mare proiect de investiţii al Gabrielei Firea de până acum şi în acelaşi timp cea mai mare ruşine: un proiect absolut esenţial, tratat în bătaie de joc de actuala administraţie”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a publicat şi un extras din anexa la hotărârea Consiliului General pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Miercuri, Primăria Capitalei a anunţat finalizarea studiului de fezabilitate pentru construirea viitorului Spital Metropolitan din Bucureşti, urmând ca indicatorii tehnico-economici să fie supuşi aprobării CGMB, pentru a putea fi organizată apoi procedura de contractare a serviciilor de proiectare şi a lucrărilor de execuţie.

Primarul Gabriela Firea a prcizat că lucrările vor începe în luna martie a anului viitor, iar valoarea lucrărilor este de 400 de milioane de euro, pentru clădirea spitalului şi dotări.