Gigi Becali: 'Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 16-12-2019 08:32

FCSB a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 36 de puncte, la 4 lungimi de liderul Astra Giurgiu. La finalul victoriei cu Viitorul, scor 2-0, patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, a reamintit ce a spus la începutul sezonului, atunci când echipa se afla departe de zona de play-off, potrivit Mediafax.

"Ce rost are să comentez eu? Ați văzut voi meciul. Contează ce spun eu? Fanii au văzut despre ce e vorba, ei știu. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar eu am spus încă de atunci că tot ce s-a întâmplat a fost controlat.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Am jucat cu echipa a doua, am jucat cu mulți copii, pentru că eram în cupele europene. Nu v-am spus că vorbim în decembrie? Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari", a spus Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

FCSB se află la o lungime distanță de următoarea adversară din campionat, echipa de pe locul trei, Universitatea Craiova. Duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, FCSB va juca ultimul meci din acest an în compania celor de la Universitatea Craiova, pe Arena Națională.