Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului ITF Limoges, din Franța: Sportiva a trecut în prima rundă de Tatjana Maria

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 16-12-2019 21:16

Sorana Cîrstea (locul 74 WTA) s-a calificat în turul 2 al turneului ITF de la Limoges (Franţa). Spotiva noastră a trecut în prima rundă de Tatjana Maria (Germania; 86 WTA). Meciul s-a termiant în 3 seturi, 5-7; 7-6(3); 6-2, după două ore și 35 de minute, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Se planuieste bugetul! Guvernul Orban critica dur o alta taxa!

Cîrstea a pierdut primul set, după ce a cedat de trei ori pe propriu serviciu și a câștigat de doar două ori pe cel al adversarei. La scorul de 5-5, sportiva din Germania a făcut break, iar ulterior a urmat la serviciu și a închis cu 7-5. În actul secund, diferența s-a făcut în tie-break. Românca nu îl începuse foarte bine, a fost cundusă cu 2-0, dar a revenit spectaculos și s-a impus cu 7-3.

Decisivul a debutat perfect pentru Sorana Cîrstea, care s-a distanțat rapid la 2-0 și 4-1. În cele din urmă a închis tabela cu 6-2 și s-a calificat în 8-imi, unde va juca împotriva învingătoarei din disputa Alison Van Uytvanck (Belgia; 47 WTA) - Sara Sorribes Tormo (Spania; 84 WTA).

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

La turneul din Franța mai sunt prezente două jucătoare din România. Monica Niculescu (117 WTA) va da piept cu principala favorită a turneului, Ekaterina Alexandrova (Rusia; 42 WTA), în timp ce Ana Bogdan (105 WTA) va juca împotriva olandezei Arantxa Rus (93 WTA).