O fetiță care a traversat strada prin loc nepermis a fost rănită grav de o maşină

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 17-12-2019 10:29

O fetiţă de 10 ani din municipiul Arad a fost rănită grav, marţi dimineaţa, după ce a traversat o stradă prin loc nepermis, în fugă, şi a fost surprinsă de un autoturism, scrie Agerpres.

Accidentul a avut loc în cartierul Sânicolau Mic, în timp ce fetiţa se îndrepta spre şcoală. Ea locuieşte în cartierul respectiv şi a fugit să prindă autobuzul, dar nu a fost atentă când a traversat strada.

Citește și: Botoşani: 25 de persoane evacuate din locuinţe ca urmare a resimţirii unui miros de gaze pe strada Puşkin

"Fetiţa se deplasa pe trotuar şi s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de un arădean de 50 ani. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga. 

Eleva a fost preluată de un echipaj SMURD şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, având fracturi şi alte leziuni grave. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.