Neymar: 'Sper că PSG m-a înțeles. De ce aș vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipa se îmbunătățește'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 17-12-2019 10:56

Neymar (27 de ani) spune că este fericit la Paris Saint-Germain și își dorește să rămână la formația din capitala Franței, în ciuda faptului că a forțat un transfer, în această vară, la FC Barcelona, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat France Football, Neymar spune că nu mai are motive să o părăsească pe Paris Saint-Germain și că este concentrat pe obiectivele campioanei Franței.

"Sper că PSG m-a înțeles. De ce aș vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipa se îmbunătățește. Toată lumea știe ce am vrut în vară și toată lumea știe ce a vrut clubul. S-a vorbit mult în sezonul trecut. Acum, sunt jucătorul lui PSG și voi da 100% pentru acest club. Îmi voi da viața pe teren pentru ca PSG să câștige", a declarat Neymar.

Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe susținători la calm: 'Dragi cumpănași, deocamdată nu am ce să reproșez DNA'

Cel mai scump fotbalist din lume a explicat și ce l-a determinat să își dorească plecarea de la formația pariziană, în această vară:

"Nu am vrut să rănesc pe nimeni. Mereu mă gândeam că ar trebui să plec într-un alt loc dacă nu mă simt fericit. Trebuie să cauți mereu un loc unde să te simți mai bine. Acum, sunt fericit în Paris. Când joc fotbal, sunt mereu fericit. Nu joc niciodată ca eu să fiu numărul 1, iar accidentările m-au distrus. Obiectivul din acest sezon este Liga Campionilor. Prioritatea mea e să dau totul în fiecare săptămână și să câștigăm următorul meci", a mai spus Neymar.

Neymar evoluează la Paris Saint-Germain din 2017, când a fost transferat de la FC Barcelona, pentru suma record de 222 de milioane de euro. În acest sezon, brazilianul a revenit după o accidentare și a evoluat în 11 partide, reușind opt goluri și cinci pase decisive.