Magnus Carlsen, campion mondial la șah în 2013, a devenit cel mai bun jucător la Fantasy Premie League

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 17-12-2019 14:15

Magnus Carlsen (29 de ani), campion mondial la șah în 2013, a devenit cel mai bun jucător la Fantasy Premie League, depășind aproximativ șapte milione de alți competitori, scrie Daily Mail, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, Carlsen a urcat pe primul loc, sâmbătă seară, după disputarea primelor meciuri din etapa cu numărul 17 a Premier League. Norvegianul a oferit vestea urmăritorilor săi de pe Twitter, scriind: "Campion mondial la șah. Cel mai bine clasat jucător de șah din lume. În prezent, numărul 1 la Fantasy Premier League".

Carlsen a explicat că nu are o strategie anume când își alege echipa la jocul online, ci se bazează mai mult pe instinct.

Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe susținători la calm: 'Dragi cumpănași, deocamdată nu am ce să reproșez DNA'

Înainte de sezonul actual, cea mai bună poziție ocupată de campionul mondial de șah la Fantasy Premier League a fost locul 2397, atins în stagiunea 2017/2018.

Din echipa norvegianului fac parte jucători precum Sadio Mane, Mohamed Salah, Jamie Vardy, Heung-Min Son sau Dele Alli.

Fantasy Premier League este un joc celebru, unde competitorii își formează o echipă cu jucători care evoluează în Premier League și obțin puncte în funcție de performanța înregistrată de aceștia în meciuri, cum ar fi goluri marcate sau meciuri fără gol primit.