Liderul deputaților PSD, replică pentru Florin Roman: Este un mare mincinos!

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 17-12-2019 20:45
Actualizat: 17-12-2019 22:58

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, susține că cei de la PSD le-au propus liberalilor un troc: PNL renunță la schimbarea legii privitoare la alegerea primarilor în două tururi, iar PSD nu promovează proiectele cu mare impact bugetar, în Parlament. În replică, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, susține că PSD nu a propus și nici nu va propune un troc liberalilor.

Citește și: Liderul deputaților PNL aruncă Parlamentul în aer: PSD ne-a propus un TROC /VIDEO

”Domnul Florin Roman este un mare mincinos! PSD nu a propus, nu propune și nu va propune PNL și nimănui altcuiva un astfel de troc și cu atât mai puțin domnului Roman, cunoscut pentru ”seriozitatea” pozițiilor sale în rândul colegilor săi liberali și a Parlamentului în general.
Recurge la astfel de mojicii pentru a le arăta stăpânilor lui că nu a primit funcția degeaba. Așa parlamentar serios a fost încât toate măsurile populiste propuse de el în perioada de opoziție i se sparg acum în față punându-i în situații jenante pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Ludovic Orban.
PS: vă aștept, domnule Roman, mâine în plen să vă susțineți proiectul privind reducerea TVA la 16%! Sau e greu cu populismul ieftin la putere?!”, scrie Alfred Simonis.