Florin Prunea, președintele clubului Dinamo: 'Cu siguranță Nistor nu va pleca în această iarnă'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 18-12-2019 18:41

Dinamo se pregătește să deschidă ultima etapă din Liga 1 care se va mai desfășura în acest an. Gruparea pregătită de tehnicianul Dușan Uhrin va întâlni gruparea FC Botoșani, joi, 19 decembrie, de la ora 20:00, anunță MEDIAFAX.

Cele două formații ocupă locurile șapte și opt în clasament, cu 30 de puncte (Botoșani) și 28 de puncte (Dinamo). Președintele clubului din Ștefan cel Mare a precizat că meciul cu moldovenii este unul crucial pentru echipa lui Ionuț Negoiță.

Citește și: Victor Ponta a făcut anunțul- Decizia pe care a luat-o în privința pensiilor speciale

"Meciul de mâine (n.red. - joi, 19 decembrie) este important, unde sper măcar ca în ceasul al 12-lea să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat până acum. N-am văzut nicio echipă călcată-n picioare cum a fost Dinamo în aceste luni, au fost 20 de greșeli împotriva noastră.

Dacă luăm cele trei puncte la Botoșani, ne menținem cu șanse reale pentru play-off, dacă nu trebuie să fim realiști, să nu ne mai mințim", a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Întrebat dacă se vor produce modificări în organigrama echipei Dinamo, dacă va pleca el sau Ionel Dănciulescu, Prunea a răspuns: "Ne-am întâlni cu patronul, nu simt nimic, dar orice e posibil în fotbal. Însă nu cred că Prunea și Dănciulescu sunt problemele de la Dinamo. A rămas ca după ultima etapă să ne întâlnim și să discutăm. După meciul de la Botoșani, știm pe ce drum o vom lua.

(n.red. - Dușan Uhrin rămâne?) Sper să rămână, pentru că el nu are nicio vină pentru tot ce s-a întâmplat, să nu uităm începutul de campionat și ce s-a întâmplat".

Referitor la o nouă informație apărută, că Dan Nistor ar pleca de la Dinamo, Florin Prunea a răspuns: "Cu siguranță nu va pleca, este și el supărat".

Citește și: Şedinţa de Guvern- Declarațiile lui Florin Cîțu și Ralucăi Turcan despre buget .

Căpitanul Dan Nistor nu va evolua în meciul cu FC Botoșani, a fost suspendat din cauza eliminării din meciul cu Sepsi.

"Sunt nemulţumit de situaţia lui Nistor, dar nu pot să mai fac nimic acum, după cartonaşul roşu primit. Trebuie să pun un alt jucător în locul lui, sper să joace la fel de bine", a spus Dușan Uhrin.