Răzvan Lucescu, despre decizia FRF: 'Este una corectă, Rădoi este un antrenor tânăr, cu potențial enorm'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 18-12-2019 18:58

Mirel Rădoi a fost singura propunere a Comisiei Tehnice pentru preluarea postului de selecționer al echipei naționale a României. Deși s-au vehiculat mai multe nume de antrenori posibili care l-ar fi putut înlocui pe Cosmin Contra, FRF a dezvăluit că Rădoi a fost singura opțiune, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Şedinţa de Guvern- Declarațiile lui Florin Cîțu și Ralucăi Turcan despre buget .

Răzvan Lucescu, antrenorul care a scris istorie atât pe banca celor de la PAOK Salonic, cât și pe cea a echipei actuale, Al Hilal, a lăudat decizia FRF, de a-l numi pe Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.

"Decizia FRF este una corectă, Rădoi este un antrenor tânăr, cu potențial enorm, are experință la națională de la echipa de tineret. Face legătura bine cu grupul de jucători tineri și talentați, care vin la echipa națională", a spus Răzvan Lucescu, la Digi Sport.

Întrebat despre cine ar putea ajunge în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret, tehnicianul grupării din Arabia Saudită nu a vrut să dea un nume: "Mi-e greu să mă exprim, sunt antrenori cu experiență, sunt și antrenori tineri, de talent. Mi-e foarte greu și nu vreau să fac o nedreptate".

Răzvan Burleanu a declarat marți, 17 decembrie, când va fi anunțat numele noului selecționer al naționalei de tineret: "S-a discutat profilul viitorului selecţioner pentru selecţionata de tineret, pentru ceea ce înseamnă continuitate şi performanţă. Au fost mai multe nume vehiculate, astfel încât, astăzi, în Comitetul Executiv, directorul tehnic Mihai Stoichiţă a venit şi a prezentat aceste concluzii. Noul selecţioner va fi anunţat pe 14 ianuarie, după următoarea întrunire a Comitetului Executiv. Sunt mai multe nume pe această listă.

Citește și: Victor Ponta a făcut anunțul- Decizia pe care a luat-o în privința pensiilor speciale

Adrian Mutu este unul dintre numele despre care am primit numeroase recomandări bune din partea Comisiei Tehnice".