Contre între Marius Bodea şi Mihai Chirica, pe tema situaţiei financiare a clubului Politehnica Iaşi

Autor: George Traicu
Publicat: 18-12-2019 22:37

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea, susţine că fotbalul ieşean se află la un pas de faliment şi îl acuză pe edilul Mihai Chirica de faptul că “şi-a băgat nasul“ în activitatea clubului Politehnica Iaşi. La rândul său, primarul Mihai Chirica declară că eventuale măsuri administrative în cadrul clubului de fotbal ar putea fi decise după ultimul meci al echipei ieşene din acest an, programat sâmbăta, la Sibiu.

Şeful liberalilor ieşeni, Marius Bodea, acuză, într-un comunicat de presă, situaţia dezastruoasă de la clubul de fotbal Politehnica Iaşi, el precizând că vina aparţine nu doar managementului ineficient de la Politehnica IaşI, ci şi Primăriei.

”Este şi urmarea politicilor şi acţiunilor primarului Chirica, care şi-a băgat nasul în activitatea clubului. Clubul e la un pas de faliment, cu datorii de circa 1,5 milioane euro, mai mult de jumătate dintre jucători au restanţe salariale, iar rezultatele sportive sunt îngrijorătoare. Poli Iaşi a obţinut un singur punct în ultimele şapte meciuri”, a precizat liderul filialei municipale Iaşi a PNL.

Totodată, Marius Bodea acuză municipalitatea că nu a reuşit să construiască un stadion nou şi o sală polivalentă modernă în oraş.

”Sala Polivalentă a fost cârpită, fiind montat un parchet nou, dar acolo pot fi organizate doar nunţi, nu şi competiţii naţionale sau internaţionale. Stadionul este acelaşi din anii '70, complet depăşit, nedemn pentru un oraş de talia Iaşului”, mai spune şeful liberalilor ieşeni.

Cu o zi în urmă, edilul Iaşiului Mihai Chirica a spus că nu se află în conducerea clubului Politehnica Iaşi, dar că nu înţelege nici el rezultatele slabe ale echipei de fotbal.

Chirica a declarat că la finalul acestei săptămâni, Politehnica are programat la Sibiu ultimul meci înaintea pauzei competiţionale, după care o să-şi îndrepte atenţia şi asupra staff-ului administrativ.