Mezina lui Traian Băsescu, anunț-șoc la final de an: 'Mă voi implica activ'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 22-12-2019 16:24

Elena Băsescu anunţă pe contul său de Instagram că se va implica în alegerile locale şi parlamentare, care vor avea loc anul viitor! Fiica fostului președinte a postat câteva fotografii de la petrecerea de Crăciun organizată de cei de la Partidul Mişcarea Populară Sector 1.

Klaus Iohannis face o promisiune-angajament, la începutul celui de-al doilea mandat: își asumă o schimbare radicală a României

"Petrecere de Crăciun la #PMPSector1

Am încheiat anul politic în cel mai frumos mod – alături de colegii din organizaţia Partidului Mişcarea Populară Sector 1. Se confirmă încă o dată că #PMP are nu doar un electorat consolidat, ci şi o bază de membri cum sigur nu există prin alte părţi. Cred că un #PMPde10 în anul electoral 2020 este o ţintă realistă. Mă voi implica activ în acţiunile colegilor de la Sectorul 1 în perspectiva anului viitor care vine cu două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare. Felicitări încă o dată deputatului Sebastian Moise, noul preşedinte al PMP Bucureşti, pentru cel mai bun rezultat la alegerile prezidenţiale cu organizaţia Sectorului 1. Sărbători fericite tuturor!", a scris EBA pe Instagram.