O tânără și-a reclamat fratele că a luat mașina și conduce beat, fără permis

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 24-12-2019 13:08

O tânără de 20 de ani din comuna Ostra, județul Suceava, și-a reclamat fratele că a luat mașina și a condus beat, fără permis. Când a revenit acasă, polițiștii au constatat că cele reclamate se adeveresc și l-au reținut pe tânăr, scrie Mediafax.

Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată, luni, de o tânără de 20 de ani din comuna Ostra că fratele ei de 19 ani a luat cheile mașinii sale și a plecat, deși nu are permis de conducere și e beat.

Poliţiştii au stabilit că tânărul beat a sustras cheile autoturismul surorii sale și a plecat. După câteva ore, acesta a revenit cu mașina, fiind identificat de poliție imediat ce a parcat mașina.

Citește și: STB: Liniile de transport public vor funcţiona, de Crăciun, cu programul adaptat unei zile de duminică

Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au constatat și că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta e reținut și cercetat acum pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.