Zlatan Ibrahimovic, AC Milan: Voi lupta alături de colegii mei pentru a schimba cursul acestui sezon

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 28-12-2019 10:00

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a oferit prima declarație după revenirea la AC Milan, vineri seara, anunțând că va lupta alături de colegii săi pentru a redresa formația italiană.

"Revin la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegii mei pentru a schimba cursul acestui sezon. Voi da totul ca acest lucru să se întâmple", a spus suedezul, potrivit comunicatului emis de AC Milan.

Ibrahimovic a semnat un contract valabil șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Atacantul va efectua vizita medicală pe 2 ianuarie, urmând să se alăture ulterior lotului condus de Stefano Pioli.

Citește și: ALERTĂ METEO Ninsori și temperaturi scăzute: Vremea în București

Pentru jucătorul de 38 de ani este a doua perioadă la AC Milan, după cea petrecută în intervalul 2010-2012, când a înscris 56 de goluri în 85 de apariţii.

Ibrahimovic găsește formaţia italiană într-un moment mult mai rău decât cel din precedenta experienţă. Echipa lui Stefano Pioli a încheiat anul cu un eşec usturător, 0-5 pe terenul celor de la Atalanta, şi se clasează pe locul 11 în Serie A, după 17 runde, cu 21 de puncte acumulate.