Daniel Pancu, vești pentru URIAȘE pentru fanii Rapidului: semnăm cu Alex Ioniță

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 30-12-2019 09:13

Daniel Pancu, antrenorul echipei Rapid, a recunoscut că Alexandru Ioniță, de la CFR Cluj, va fi împrumutat la echipa lui. Cedarea este una pe 6 luni, până în vară, dar rămâne de văzut dacă în înțelegere va fi stipulată și o clauză de cumpărare definitivă.

Din câte se pare, a fost dorința jucătorului să revină la Rapid, unde a cunoscut cele mai importante performanțe din carieră. „Un atacant foarte bun, un număr 10, o să fie o surpriză pentru rapidişti. Un mijlocaş central, care probabil va fi un jucător străin, plus încă un portar under 21.

Numărul 10 va fi, în proporţie foarte mare, Alexandru Ioniţă II, care este împrumutat la Universitatea Craiova. Îl luăm împrumut până la vară. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă, să joace la Rapid din nou. Va renunţa la o parte din salariu.” , a declarat Daniel Pancu pentru Realitatea Plus.

În prima jumătate a sezonului 2019-2020, Alex Ioniță a fost împrumutat de CFR Cluj la Universitatea Craiova, pentru că în Ardeal nu avea prea multe șanse. Însă nici la gruparea lui Victor Pițurcă nu s-a integrat și nu a prins foarte multe meciuri. Și-a trecut în cont doar 10 partide (401 minute), un gol și o pasă decisivă.