Ponta intervine în conflictul dintre Vela și Arafat: 'Ce a făcut Marcel Vela în ultimii 20 de ani dvs. știți?'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 31-12-2019 16:14
Actualizat: 31-12-2019 16:16

Victor Ponta reacționează la schimbul dur de replici dintre ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Raed Arafat, din cadrul videoconferinței de marți. După ce Vela l-a întrebat pe fondatorul SMURD 'Ce-ati facut 20 de ani?', Ponta îi intoarce ministrului propria întrebare.

„Ce a facut Raed Arafat in ultimii 20 de ani stim cu totii ( probabil din acest motiv a fost mereu si este si azi mai apreciat de romani decat toti presedintii si premierii sau ministrii)!

Ce a facut Marcel Vela in ultimii 20 dvs. stiti? Ca sigur nu a locuit in alta tara, pe alt continent sau pe alta planeta si s-a pogorat acum in Romania sa isi dea cu parerea!”, scrie Ponta pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut marți dimineață, într-o videoconferință, un schimb tăios de replici cu Raed Arafat, secretarul de stat care conduce Departamentul  pentru Situatii de Urgenta (DSU). Episodul tensionat a avut loc la videoconferința pe care șeful Internelor a avut-o cu prefecții din țară în pregătirea Anului Nou. Discuția Vela - Arafat s-a petrecut la sediul MAI. Detalii AICI!