Umilință pentru pensionarii brașoveni: Drepturile bănești ale bătrinilor vor întârzia până la două săptămâni

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 03-01-2020 06:00
Actualizat: 03-01-2020 00:17

Vești proaste pentru pensionarii brașoveni: luna aceasta vor primi pensiile cu o întârziere de cel puțin 7 zile. Conducerea Poștei Brașov nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, astfel că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi, potrivit brasovstiri.ro.

126.000 de pensionari din județul Brașov vor aștepta între una și două săptămâni, pentru a primi banii cuveniți.

Încurcătura i se datorează noului director al Postei Brașov, Bogdan Florin Năstase, secretar general adjunct al PNL Brașov, Organizația Municipală.

Vezi si: SURSE Agitație mare în PSD: zeci de parlamentari își negociază un EXIT controlat din Parlament

El a fost adus an fruntea Poștei Brașov în frunte cu o lună, dar și-a păstrat și poziția de membru al consiliului de administrație al Regiei Autonome de Transport Brașov.

Bogdan Florin Năstase a fost adus în fruntea Poștei Brașov pe 28 noiembrie 2019, fiind anterior, instalator, cameraman și administrator de restaurant. Ordinul primit la instalare a fost să curețe instituția de clientela polițică a PSD, ordin primit chiar de la vârful Primăriei Brașov.

Preocupat cu această sarcină, Bogdan Florin Năstase a uitat de pensionari, așa că aceștia își vor aștepta pensiile, luna aceasta, între una și două săptămâni.