PANICĂ la sediile Sindicatului Actorilor Americani după ce au fost primite AMENINȚĂRI legate de Iran

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 08-01-2020 12:13

Sediile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild- SAG) din Los Angeles și New York au fost verificate de poliție după ce s-au primit amenințări telefonice legate de tensiunile dintre Statele Unite și Iran, arată TMZ, potrivit Mediafax.ro.

Surse din poliție au arătat că la sediul SAG din New York a fost primit un telefon un necunoscut anunțând că ”voi arunca în aer sediile SAG din New York și Los Angeles”.

Potrivit jurnaliștilor amenințarea primită la Los Angeles nu a fost la fel de clară. Un necunoscut a telefonat arătându-se nemulțumit de președintele Statelor Unite și de situația din Iran. Sediul SAG din Los Angeles.

Citește și: ALERTĂ Echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului de pasageri ucrainean prăbuşit lângă Teheran

Cei care răspundeau de activitățile SAG din Los Angeles au considerat amenințarea reală astfel că sediul a fost evacuat imediat și a fost chemată poliția.

Sediul SAG din New York nu a fost evacuat, dar poliția a răspuns la reclamație și a întocmit un raport pentru hărțuire cu circumstanțe agravante.

Citește și: Anunțul armatei irakiene - Câte rachete iraniene au lovit bazele americane

Poliția din Los Angeles a verificat sediul SAG și a anunțat că nu a găsit dispozitive explozive.

Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists SAG-AFTRA) este o organizație profesională care reprezintă aproximativ 160.000 de actori de film și televiziune, jurnaliști, vedete radio, cântăreți și alți profesioniști din domeniu. Organizația a fost fondată în 2012 după ce Screen Actors Guild (creată în 1933) și Federația Americană a Artiștilor din Televiziune și Radio s-au unit.