VIDEO Viorica Dăncilă recunoaște că oamenii din PSD au abandonat-o: 'Sunt un om puternic și mă așteptam'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 16-01-2020 22:04
Actualizat: 16-01-2020 23:08

Viorica Dăncilă a afirmat, joi la „Gândurile lui Cristoiu”, că se aștepta ca mai mulți colegi din PSD să păstreze legătura cu ea, după demisia de la șefia partidului. Fostul premier a mai spus că se aștepta și ca oamenii să o judece „după omul Viorica Dăncilă” și nu după funția pe care a avut-o.

„Chiar după ce mi-am dat demisia, mă așteptam ca mai mulți colegi să telefoneze. Discuții ca între colegi, dar aceste lucruri au fost și în trecut și vor fi și de acum încolo. Când se observă că ai pierdut, rămân foarte puțini alături de mine. Dar acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie. Sunt un om puternic și mă așteptam. Am văzut pe măsură ce se apropiau rezultatele (alegerilor prezidențiale – n.r.)”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată, joi la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, dacă s-a simțit trădată de colegii din PSD.

Citește și: Klaus Iohannis a decretat! Fotograful său a fost decorat

Ea a adăugat că au fost și oameni „cu caracter” care au rămas alături de ea, pentru care nu a contat funcția pe care a deținut-o.

„Da, au fost și oameni care au rămas. Da, mă așteptam să rămână, pentru că le știam caracterul și știam că nu funcția contează, ci caracterul lor. Omul rămâne. Mi-ar fi plăcut ca oamenii să mă judece după omul Viorica Dăncilă, nu după funcția pe care am deținut-o”, a conchis fostul lider al social-democraților.

Citește și: Radu Tudor intră în ei: `Nu trebuie să aşteptăm`!

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD.