ȘOCANT - Un cunoscut cântăreț a MURIT pe scenă, în timpul unui concert

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 20-01-2020 12:13
Actualizat: 20-01-2020 12:45

Cântărețul și compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, în timp ce concerta, așezat pe un scaun pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul american Florida, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Olney era așezat pe un scaun și, la un moment dat, a tăcut și și-a aplecat capul, cu bărbia la piept. Spectatorii și muzicienii care îl acompaniau au crezut că acesta a făcut pur și simplu o pauză, după care și-au dat seama de ce s-a întâmplat și l-au așezat pe jos, pe scenă.

David Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreața Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, iar artista a descris ultimele lui momente.

Citește și: Maşinile şi motociclete lui Paul Walker au fost vândute pentru 2,3 milioane de dolari

"Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, și-a cerut scuze și a închis ochii", a scris Rigby pe Facebook.

Aceasta a mai spus că s-a încercat resuscitarea, dar Olney era deja mort.

Olney, devenit inițial cunoscut ca membru al trupei X-Rays, a fost un nume de marcă al stilurilor folk-rock și americana și, pe parcursul carierei, a înregistrat 20 albume de studio, având și colaborări cu artiști precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury și Steve Earle.