Victor Moses este oficial noul jucător al formației Inter Milano

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 23-01-2020 19:31

Victor Moses este oficial noul jucător al formației Inter Milano. Clubul "nerazzurro" a făcut anunțul pe pagina oficială de Twitter: "Transferul a fost realizat. Victor Moses este jucătorul nerazzurrilor", anunță MEDIAFAX.

După două zile de vizite medicale, semnături și mici întârzieri birocratice, atacantul nigerian, în vârstă de 29 de ani, a plecat de la Chelsea și a devenit jucătorul clubului Inter Milano. Acesta va juca cu tricoul cu numărul 11 și este a doua achiziție a echipei pregătită de Antonio Conte, după Ashley Young. Victor Moses a ajuns sub formă de împrumut la Inter, cu dreptul de cumpărare contra 12 milioane de euro.

Citește și: EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

"Victor Moses a semnat cu Inter. Nigerianul s-a alăturat clubului şi a devenit oficial jucătorul echipei Inter. Nigerianul, în vârstă de 29 de ani, a semnat cu <> un contract sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

În numele întregii familii Inter, îi urăm toate cele bune lui Victor!", se arată în comunicatul clubului Inter Milano.

Victor Moses a mai evoluat sub comanda lui Antonio Conte, atunci când amândoi erau sub contract cu Chelsea. Împreună au câștigat titlul în Premier League, în 2017.