Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în clădirea Primăriei Pietroasa

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 03-02-2020 09:48

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la clădirea primăriei din localitatea Pietroasa, focul afectând o încăpere şi acoperişul anexei unde se afla centrala termică, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, un echipaj SMURD, două autospeciale de serviciu şi 17 pompieri.

Citește și: Cod galben de inundaţii şi depăşiri ale Cotelor de atenţie în nouă bazine hidrografice

"Incendiul se manifesta violent la acoperişul primăriei pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi şi la o încăpere din cadrul acesteia, precum şi la acoperişul anexei unde se aflau centrala termica şi magazia de lemne. Au fost evacuate parţial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente", a afirmat Elena Megherea. 

Incendiul a fost lichidat, iar acum se intervine pentru înlăturarea efectelor negative şi pentru stabilirea cauzei probabile care a declanşat focul. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.