Poliţiştii din Maramureș cercetează patru decese constatate la sfârşitul săptămânii trecute

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 03-02-2020 11:56

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş cercetează patru decese constatate la sfârşitul săptămânii trecute, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş, potrivit Agerpres.

"În toate cazurile se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au decedat persoanele. Cadavrele au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor deceselor", a spus Florina Meteş. 

Conform acesteia, în oraşul Baia Sprie, pe strada Gutinului, un pacient de 79 ani a fost găsit decedat, căzut în baie, prezentând plăgi prin tăiere la nivelul gâtului şi toracelui. Bărbatul, fiind cunoscut cu probleme psihice, se presupune că s-a sinucis.

Citește și: O stradă din Capitală va fi închisă, marți, pentru a se filma o producție cinematografică

În cel de-al doilea caz, în oraşul Seini, pe strada Zugău, un tânăr 24 de ani a fost găsit decedat de către familie, el fiind cunoscut cu diabet zaharat. 

Totodată, în zona Pirită, situată la periferia municipiului Baia Mare, un copil în vârstă de o lună a fost găsit decedat. La intervenţie a fost trimis echipaj SAJ cu medic. Acesta era răcit, potrivit afirmaţiilor făcute de familia micuţului. În timpul controlului, medicul a găsit la copilul decedat o sângerare nazală. 

De asemenea, în municipiul Sighetu Marmaţiei, un bărbat a fost găsit decedat în beci de către membrii familiei.