Prima reacție a premierului după ce Guvernul PNL a adoptat 25 de OUG-uri într-o ședință maraton: 'S-a făcut în deplină transparență''

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 05-02-2020 11:10
Actualizat: 05-02-2020 11:24

Premierul Ludovic Orban a avut o primă reacție după ce Cabinetul său a adoptat 25 de Ordonanțe de Urgență, într-o ședință maraton la Palatul Victoria, care a durat aproximativ 9 ore. Prim-ministrul a punctat că OUG-urile date au venit în sprijinul românilor, și nu au fost date „ca să îi scape pe pușcăriași”.

Citește și: OFICIAL - Guvernul Orban a adoptat 25 de ordonanţe de urgenţă şi 31 de hotărâri de guvern într-o singură zi

„Emiterea OUG-urilor s-a făcut în deplină transparența. Și nu au fost OUG-uri care să îi scape pe pușcăriași. Au fost OUG -uri pentru bunăstarea României”, a declarat Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului.

Guvernul Orban bate recordurile de ordonanţe de urgenţă adoptate într-o singură şedinţă. Nu mai puţin de 25 de asemenea acte normative au fost adoptate în şedinţa de marţi, 4 februarie, care a durat  aproape 9 ore. La acestea se adaugă şi 31 de hotărâri de guvern şi două proiecte de legi.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă aici proiectele de acte normative adoptate sau de care guvernul a luat act în cadrul ședinței din 4 februarie.