Un tânăr a fost reținut, după ce a dat foc unui taxi în centrul orașului Alba Iulia

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 12-02-2020 13:19

Un tânăr de 30 de ani din Brașov a fost reținut de polițiști după ce, băut fiind, a incendiat un taxi pe o stradă din Alba Iulia. Mașina a fost distrusă în proporție de 40 la sută, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 30 de ani din Brașov, bănuit că în noaptea de luni spre marți a incendiiat o mașină parcată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din ALba Iulia.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Meteorologii au făcut anunțul: 17 județe sunt vizate

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat și ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia. În urma incendiului, autoturismul, care aparține unei firme de taxi, a fost distrus în proporție de 40 %”, au transmis reprezentanții Poliției Alba.

Aceștia susțin că tânărul va fi prezentat miercuri magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea unor măsuri preventive.