Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, critică din nou regula U21: Din cauza asta, Traore nu poate să joace

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 13-02-2020 18:12

Antrenorul campioanei CFR Cluj a criticat din nou regula folosirii a doi fotbalişti sub 21 de ani şi spune că Lacina Traore nu poate juca din acest motiv, anunță MEDIAFAX.

Dan Petrescu e supărat din nou pe regula U21. Antrenorul campioanei spune că l-a „recondiţionat” pe Lacina Traore, după ce l-a adus „din copac”, însă atacantul nu poate juca în campionat din cauza acestei reguli.

Citește și: Lovitură pentru cei care locuiesc la bloc! Veți fi penalizați

„Traore a venit din copac la CFR Cluj, ştiţi asta? Din copac, în copac stătea. N-a jucat fotbal de cinci ani, şi a venit Dan Petrescu şi l-a luat, a dat gol cu Craiova, a câştigat meciul cu Rennes singur. Dacă nici asta nu e recondiţionare, atunci ce e? Cariera lui era terminată. Voi mai ştiaţi ceva de Traore până a venit la CFR Cluj? Păi nu mai ştiaţi că nu mai juca nicăieri. Şi a venit la mine şi a jucat fotbal. A jucat şi în continuare va juca. (...) Traore e un jucător pe care mă bazez, dar din cauza regulii U21 el nu poate să joace. La meciul cu Sevilla, dacă e sănătos, Traore va juca 100%, pentru că acolo nu avem nicio regulă. Asta e o problemă mare, pe care ar trebui să o scoateţi mai bine în evidenţă. Nu mi se pare normal ca o echipă care joacă în primăvara europeană să nu poată să îşi bage echipa cea mai bună în campionat ca să facă o echipă pentru meciul cu Sevilla. Ce repetiţie să fac? Repetent, nu repetiţie!”, a spus Petrescu într-o conferință de presă.

Antrenorul s-a plâns şi de programul încărcat din campionat. El crede că echipa lui Hagi îşi joacă, în meciul cu CFR Cluj, ultima şansă la play-off.

Citește și: Izbucnire-fulger a lui Rareș Bogdan: Minciună sfruntată. PNL n-a scutit pe nimeni de taxe

„Au fost şi vor fi în continuare meciuri echilibrate între CFR şi Viitorul. Ultimele două meciuri oficiale a câştigat Viitorul, deci au un avantaj psihologic ei. Au câştigat şi Supercupa şi meciul din campionat. E clar că moralul e de partea lor. (...) Din păcate pentru noi, Viitorul vine aici cam cu ultima şansă. Dacă pierde, va fi greu să mai prindă play-off-ul, deci trebuie să vină şi să câştige. Va fi iarăşi un meci foarte greu şi foarte complicat pentru noi. Sper ca jucătorii mei să fie conştienţi de importanţa acestui meci”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj şi Viitorul se întâlnesc vineri, de la ora 20.00, în penultima etapă din sezonul regulat.