O asistentă medicală a fost JEFUITĂ CA-N FILME de un puști de 14 ani: I-a pulverizat spray lacrimogen în față

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 14-02-2020 06:58
Actualizat: 14-02-2020 09:06

Un adolescent de 14 ani i-a furat unei asistente medicale din Timișoara banii din poșetă. Ca să scape de femeia care l-a urmărit, băiatul i-a pulverizat spray lacrimogen în față. Acesta a fost prins joi seara de polițiști și dus la audieri, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Timiş, femeia a anunțat miercuri autoritățile că, în timp ce se afla într-o clinică din Timişoara, a surprins un adolescent în timp ce-i fura banii din geantă. Femeia a plecat în urmărirea acestuia, dar tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fugit.

Citește și: Izbucnire-fulger a lui Rareș Bogdan: Minciună sfruntată. PNL n-a scutit pe nimeni de taxe

Poliţiştii din Timiş au reuşit, joi seara, să-l prindă pe băiat.

„În urma investigaţiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timişoara, a fost identificat și depistat pe raza municipiului Timișoara un minor în vârstă de 14 ani din Bocşa, județul Caraș-Severin, bănuit de săvârșirea infracţiunii de tâlhărie”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Conform acestora, adolescentul va fi audiat în prezenţa unui reprezentant de la Asistenţă Socială, după care va fi dus într-un centru de minori.

Citește și: Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

Surse judiciare susțin că femeia tâlhărită este asistentă medicală și că din poșeta acesteia băiatul a furat 30 de lei.