Polițiștii i-au prins pe cei patru tineri care au ameninţat cu cuţitul un angajat şi i-au furat 22.000 de lei

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 14-02-2020 13:28

Poliţiştii brăileni au reuşit să îi prindă pe autorii tâlhăriei comise pe 14 ianuarie asupra unui angajat al unei pizzerii din municipiu, căruia sub ameninţarea cuţitului i-a fost sustrasă o sacoşă din material plastic în care se afla suma de aproximativ 22.000 de lei, bani proveniţi din încasările societăţii, potrivit Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să identifice patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 33 de ani, din oraşul Ianca, bănuiţi de comiterea faptei.

Citește și: Doi tineri au schimbat locurile la volan în timp ce mașina se afla în mers și cu poliția pe urme

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentaţi instanţei de judecată. Faţă de doi dintre tineri, un minor de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru ceilalţi doi măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În continuare, poliţiştii desfăşoară în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere.