Jucătorul Andrei Chindriș rămâne la FC Botoșani, după ce patronul echipei din Moldova a anunțat că fotbalistul nu este destul de 'copt' pentru FCSB

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 14-02-2020 16:39

Jucătorul Andrei Chindriș rămâne la FC Botoșani, după ce patronul echipei din Moldova a anunțat că fotbalistul nu este destul de „copt” pentru FCSB și anunță că în vară poate pleca la echipa lui Gigi Becali pentru cel puțin 1,5 milioane de euro, anunță MEDIAFAX.

Valeriu Iftime, patron FC Botoşani, a declarat, la Pro X, că Gigi Becali i-a făcut o ofertă „dintr-o relație mai mult de prietenie”, dar el va renunța la Andrei Chindriș pentru cel puțin 1,5 milioane de euro.

Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

„Nu mi l-a cerut Gigi Becali mai repede pe Chindriş. Mi-a făcut o ofertă dintr-o relaţie mai mult de prietenie. O sumă foarte mică, nu poate pleca sub 1.5 milioane de euro. Deocamdată, Andrei Chindriş nu este copt pentru FCSB”, a spus Iftime.

Patronul moldovenilor ia în calcul o eventuală plecare a lui Chindriș în vară. Atunci, FCSB trebuie însă să vină cu o ofertă bună, deoarece în ultima vreme și-a manifestat interesul pentru jucător și o echipă din prima ligă din Germania.

Citește și: Radu Banciu, spumos după decizia ministrului Mediului: 'Metroul din Drumul Taberei nu se va mai construi niciodată, întrucât sunt două ciorcârlii care beau apă'

Chindriş evoluează la Botoşani din 2017.