O bolnavă de cancer la un pas să fie dată afară dintr-o locuință socială/ UPDATE: Intervenție de ultimă oră a primarului George Scripcaru

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 16-02-2020 10:49
Actualizat: 16-02-2020 18:39

O bătrână bolnavă de cancer, din Brașov, trăiește cumpăna vieții. Este la un pas să fie evacuată dintr-o locuință socială și tocmai a primit de la Direcția de Asistență Socială ordin se evacuare din blocul de locuințe sociale de pe strada Zizinului 144. Motivul: femeia a locuit aici 5 ani, timp în care a avut timp să-și revină din punct de vedere financiar, potrivit brasovstiri.ro. Povestea ei a fost spusă pe Facebook de brașoveanca Elena Paula Mate care își exprima speranța ca povestea va fi auzită de primarul George Scripcaru.

UPDATE: Se pare că primarul George Scripcaru a aflat de caz și problema s-a rezolvat. Elena Paula Mate a revenit după amiază cu un mesaj liniștitor pe pagina sa de Facebook:

”Mulțumesc domnule George Scripcaru.! Azi dialogul cu dumneavoastră a fost o încântare și o liniște sufleteasca pentru mine. Deși este duminica OMUL GEORGE SCRIPCARU MUNCEȘTE PENTRU BINELE CETĂȚEANULUI. OAMENI BUNI, SĂ FIȚI LINIȘTIȚI.Omul George Scripcaru nu lasă cetățenii orașului în stradă. Totul în viata voastră întra în normal. Mulțumesc George Scripcaru pentru dialogul avut cu Dumneavoastră. Sunteți un om minunat. Oricum știam ca nu puteți fii un om rău. Vă iubim. Trecem împreună cu dumneavoastră de răutatea celor rău intenționați. Putere de la Dumnezeu și liniște va doresc. Va îmbrățișez cu suflet cu tot!”