Marcel Vela REFUZĂ să-și ceară scuze pentru că mascații au intrat greșit peste o femeie cu doi copii

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 17-02-2020 20:32

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că nu își cere scuze pentru descinderea cu mascaţii la adresa greşită din Braşov. „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”, a spus Vela.

Citește și: NUCLEARA - Marcel Ciolacu ofertă directă de alianță politică pentru Victor Ponta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne.

Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă greşită în Braşov. Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre suspecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar.